skodeng

Thursday, June 10, 2010

TAS TANGANKU DAN AKU


morning all... cewah...  mcam glamer jek aku neh... time aku berblogwalking ari tu.. aku terjumpa la satu contest ni.. nmpak mcam menarik gitu...  terasa mcam tergedik-gedik  je aku nak join.. xcelly ini 1st contest yang aku join... tajuk nyer TAS TANGAKU DAN AKU
contest ni di anjurkan oleh Cik NadiaShafiqa meh kiter baca sket aper syarat2 tUk contest ni...

1. Korang kenalah jadi FOLLOWER beliau. mcam aku

2. Buatlah 1 ENTRY tentang contest nih. Macam biasa bila dah buat entry, kenalah letak banner di side bar yang terus di link ke blog nih. mcam aku buat skang ni

3. Haa, korang kena letak SATU pic korang dengan handbag korang. Tak kira la handbag ke, clucth ke, sling bag ke. Asal bag tu korang sedang guna. mean x kisah la... janji bag...

4. Gambar tu pulak, mestilah kamu sorang diri atau lebih spesifik gambar SINGLE. Tak boleh berdua sebab nanti aku tak tahu mana satu korang dan sekeping gambar sahaja. ada paham...

5. Sebelum nak letak gambar tuh, pilih-pilih la gambar yang menarik hati. Yang boleh buat HATI beliau GELI. Dramatic betul kan?

6. Dah siap semua, korang tinggalkan COMMENT beserta link. supaya senang beliau nak terjah.

7. Sila Klik SiNi Untuk join ini contest... tengkiu!!! jom join beramai-ramai.... kita kasi Cik NadiaShafiqa penen untuk pilih siapa pemenang nya... hehehehehe....

Tarikh tutup: 7 JULAI 2010


gambar yang aku petaruhkan ialah.....

jeng...jeng...jeng...... 















tengok tu... kesengalan aku terselah... leh lak aku sangkut beg tu kt tengkok... hehehe..
huh... semata-mata mau join kontest ini maka aku buat pertama kalinya telah membocorkan identiti aku sendirik.... wakakakakakaka

4 comments:

NadiaShafiqa said...

hi...akak...

tengok tang umur, lagi "up" dari sy.. hikhik..

thanks sebab sudi join ya... serius,kalau akak pakai bag macam tu kat hypermarket, akak akan jadi artis kejap hahahaha..

goodluck ya..

aKu AdaLaH aKu said...

cett... kantoi... takpo.. takpo... janji ati den mudo sentiaso.... hehehhe....
itu ar pasal... glamer u.... wakakaka

mama_izz said...

tapi ko cantik la.. ape salahnyer mengantoikan diri tayang muka ko.. hehhehe

aKu AdaLaH aKu said...

ekk... santek???? santek kah aku??? wakakaka... ko wat lawok pe ceqla?? ngegegege.... neway.... thank... hikhikhik... malu aii!!! teeetttttt